U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

Leo de Jong

bouwkostendeskundige NvbK

Ranonkelkade 35

1031 XT Amsterdam

+316 48273731

info@targetbouwkostenadvies.nl

 

Target bouwkostenadvies

i:///2222

Target bouwkostenadvies

 Leo de Jong (1960) is meer dan 25 jaar actief als bouwkostenspecialist bij respectievelijk aannemers, projectmanagement en architecten. In 2013 richtte hij Target bouwkostenadvies op, met als doel met name architecten te ondersteunen met proactieve kosteninformatie en om daarmee het ontwerpproces en het gebouwde resultaat te optimaliseren.

  

Werkveld

Target bouwkostenadvies verleent diensten aan de gehele bouwsector. De opdrachten variëren van grootschalige utiliteits- en woningbouw tot particulier werk.

  

Bouwkostenbegrotingen en meer

 De kernactiviteiten bestaan uit het verzorgen van bouwkostenbegrotingen voor alle fasen van het ontwikkelings- en ontwerpproces. Met snelle en accurate tussenbegrotingen, en met het voorstellen en doorrekenen van alternatieven wordt een optimale bouwkwaliteit gefaciliteerd. Daarnaast behoren ook exploitatieopstellingen, duurzaamheidsvraagstukken en haalbaarheidsanalyses tot het dienstenpakket.

Target bouwkostensadvies treedt ook op als deskundige bij geschillen op gebied van bouwkosten. Wij adviseren, verzorgen een second opinion, voeren een arbitrage uit, of maken een duidelijk onderbouwde berekening van het meer- en minderwerk.

 

Diensten ten behoeve van nieuwbouw, verbouw en renovatie:

Budgetramingen

Investeringsopstellingen

Elementenramingen volgens SfB / NEN 2634

Directiebegrotingen volgens SfB of STABU

Begrotingsvergelijkingen

Begrotingsbeoordelingen

Offertevergelijkingen

 

Hoeveelhedenstaten en meetrapporten volgens NEN 2580 en NTA 2581

 

Technische omschrijvingen

Materiaalstaten

STABU bestek

 

Begrotingen voor Duitse bouwprojecten:

Kostenberechnungen DIN 276, 2. / 3. Ebene

Hoeveelhedenstaten volgens DIN 277

Inhoud
Inhoud